12, Nov, 2017

POZIV ZA UREDITEV ČLANARINE IN PRISTOPNIH IZJAV ŠD DREN

Zaradi ureditve evidenc članstva in članarine v ŠD Dren so na spletni strani v rubriki DREN / AKTUALNO objavljene vse potrebne informacije ter obrazci.

12, Jun, 2017

NK Dren Vrhnika ima novo spletno stran

Vse informacije za nogometaše najdete na novi spletni strani
www.nkdren-vrhnika.si
Spletna stran www.sd-dren.si ostaja aktivna, vendar bo namenjena obvestilom društva in ostalim sekcijam.

23, May, 2017

Zadnja tekma v prvenstvu

V nedeljo, 21. maja, smo odigrali še zadnjo tekmo spomladanskega dela prvenstva. Gostovali smo na Dolu pri Ljubljani. Tekme se je udeležilo kar 20 fantov naše selekcije. Igrali smo na dveh igriščih istočasno. Obe ekipi sta prikazali dobro igro in skupaj dosegli kar 10 zadetkov. Vse skupaj je potekalo v prijateljskem vzdušju, na enem igrišču smo nasprotniku celo posodili dva igralca, da so imeli dovolj igralcev. Po koncu so bili fantje obeh ekip zadovoljni in nasmejani, naredili pa smo tudi skupno fotografijo.
Fantje so v spomladanskem delu pokazali napredek v sami igri. Ta je postala bolj povezana, kombinatorna in premišljena. Vse manj je »nabijanja« žoge na pamet in igre vsak zase, kar nas zelo veseli.
Sezona se zdaj počasi zaključuje. Do konca bomo poizkušali odigrati še kakšno prijateljsko tekmo in turnir, ob tem pa se bomo že počasi pripravljali za naslednjo sezono, v kateri bomo poizkušali igrati še bolje.

FOTO GALERIJA

19, May, 2017

Združeno na gostovanje v Belo krajino

Naključje, ali če hočete usoda, je pripeljala do tega, da sta imeli ekipi ŠD Dren (U10) in NK Vrhnika (U11) isti vikend tekmo v Črnomlju, proti ekipi NK Bela krajina. Ker imata obe ekipi istega trenerja, smo se po začetnem povpraševanju, odločili za skupen prevoz z avtobusom. Tako smo prvenstveno tekmo spremenili v celodnevni dogodek, kar se je izkazalo za odlično idejo. Na gostovanje se je z avtobusom odpeljalo 24 otrok in dva starša, z lastnim prevozom pa je pripeljalo še nekaj fantov. Čeprav so se nekateri fantje prvič videli, so se že kmalu po odhodu avtobusa zabavali in pogovarjali, kot da se poznajo že dolgo.
Po dokaj naporni poti in hitri malici, je s tekmovanjem pričela ekipa ŠD Dren. Istočasno smo igrali na dveh igriščih. Tekmi sta bili lepi, vzdušje pa zelo dobro. Fantje so prikazali lepo in kombinatorno igro, spet pa smo se mučili v zaključkih akcij. Vseeno so fantje pustili zelo dober vtis. Za ekipo ŠD Dren je prišla na vrsto ekipa NK Vrhnika. Fantje so se trudili po najboljših močeh in pokazali nekaj lepih akcij, vendar je bil nasprotnik tokrat boljši. Pohvaliti gre fante iz ŠD Dren, ki so skozi celo tekmo glasno navijali za fante iz sosednjega kluba. Razočaranje zato ni bilo veliko. Vse fante so po tekmi zasluženo pričakale pizze in pijača. Ko smo se okrepčali in malo odpočili, smo se odpravili proti domu. Tudi pot nazaj je, kljub malo slabosti zaradi ovinkov, minila v zelo dobrem in prijateljskem vzdušju.
To je bil nov, velik in uspešen korak v združevanju vseh nogometašev v naši občini. Upajmo, da bo takšnih še veliko! 🙂

FOTO

19, Apr, 2017

Uvodne tri tekme

Selekcija U10 je spomladanski del začela z domačo tekmo proti NK Krim. Tekma je bila zanimiva in odprta z veliko priložnostmi na obeh straneh. Naši fantje so dosegli štiri zadetke, vendar je bilo v sami igri še veliko rezerv.
Drugo tekmo smo igrali v gosteh, proti NK Olimpija. Nasprotnik je bil boljši in zasluženo zmagal, vendar pa bi z več želje in pravega pristopa vse izgledalo nekoliko drugače.
Na tretji tekmi smo gostovali pri NK Krka v Novem mestu. Po predhodnem dogovoru smo odigrali na dveh igriščih, z dvema ekipama. Tekme se je, kljub prazničnemu terminu in slabemu vremenu, udeležilo kar 17 fantov naše selekcije, za kar gre vsa pohvala staršem in tudi našim nogometašem! Obe tekmi sta bili zanimivi in dokaj izenačeni, videli smo tudi nekaj golov. Po prikazani igri, lahko mirno rečem, da so fantje odigrali tekmo celotne sezone. Proti kvalitetnemu nasprotniku so fantje igrali kombinatorno, borbeno in niso izgubljali žog s podajami na pamet. Pohvalil nas je tudi trener nasprotne ekipe. Za konec bi pohvalil še korektno in glasno navijanje naših staršev.
Naslednjo tekmo igramo že v četrtek ob 18. uri, na domačem igrišču, proti NK Extrem Ribnica.

FOTO