19, Apr, 2018

Tradicionalni 36. tek po mejah KD Drenov Grič – Lesno Brdo

Kot vsako leto ob prazniku dela 2. maja, Športno društvo DREN tudi letos organizira tradicionalni tek po trasi meje krajevne skupnosti Drenov Grič – Lesno Brdo. Vsi željni športnih aktivnosti se lahko na tek prijavite v športnem parku DREN na dan tekmovanja.

Več o prijavah, organizaciji in tekmovanju si lahko preberete na spletni strani društva v rubriki ”TEK”.

12, Nov, 2017

POZIV ZA UREDITEV ČLANARINE IN PRISTOPNIH IZJAV ŠD DREN

Zaradi ureditve evidenc članstva in članarine v ŠD Dren so na spletni strani v rubriki DREN / AKTUALNO objavljene vse potrebne informacije ter obrazci.

12, Jun, 2017

NK Dren Vrhnika ima novo spletno stran

Vse informacije za nogometaše najdete na novi spletni strani
www.nkdren-vrhnika.si
Spletna stran www.sd-dren.si ostaja aktivna, vendar bo namenjena obvestilom društva in ostalim sekcijam.

23, May, 2017

Zadnja tekma v prvenstvu

V nedeljo, 21. maja, smo odigrali še zadnjo tekmo spomladanskega dela prvenstva. Gostovali smo na Dolu pri Ljubljani. Tekme se je udeležilo kar 20 fantov naše selekcije. Igrali smo na dveh igriščih istočasno. Obe ekipi sta prikazali dobro igro in skupaj dosegli kar 10 zadetkov. Vse skupaj je potekalo v prijateljskem vzdušju, na enem igrišču smo nasprotniku celo posodili dva igralca, da so imeli dovolj igralcev. Po koncu so bili fantje obeh ekip zadovoljni in nasmejani, naredili pa smo tudi skupno fotografijo.
Fantje so v spomladanskem delu pokazali napredek v sami igri. Ta je postala bolj povezana, kombinatorna in premišljena. Vse manj je »nabijanja« žoge na pamet in igre vsak zase, kar nas zelo veseli.
Sezona se zdaj počasi zaključuje. Do konca bomo poizkušali odigrati še kakšno prijateljsko tekmo in turnir, ob tem pa se bomo že počasi pripravljali za naslednjo sezono, v kateri bomo poizkušali igrati še bolje.

FOTO GALERIJA

19, May, 2017

Združeno na gostovanje v Belo krajino

Naključje, ali če hočete usoda, je pripeljala do tega, da sta imeli ekipi ŠD Dren (U10) in NK Vrhnika (U11) isti vikend tekmo v Črnomlju, proti ekipi NK Bela krajina. Ker imata obe ekipi istega trenerja, smo se po začetnem povpraševanju, odločili za skupen prevoz z avtobusom. Tako smo prvenstveno tekmo spremenili v celodnevni dogodek, kar se je izkazalo za odlično idejo. Na gostovanje se je z avtobusom odpeljalo 24 otrok in dva starša, z lastnim prevozom pa je pripeljalo še nekaj fantov. Čeprav so se nekateri fantje prvič videli, so se že kmalu po odhodu avtobusa zabavali in pogovarjali, kot da se poznajo že dolgo.
Po dokaj naporni poti in hitri malici, je s tekmovanjem pričela ekipa ŠD Dren. Istočasno smo igrali na dveh igriščih. Tekmi sta bili lepi, vzdušje pa zelo dobro. Fantje so prikazali lepo in kombinatorno igro, spet pa smo se mučili v zaključkih akcij. Vseeno so fantje pustili zelo dober vtis. Za ekipo ŠD Dren je prišla na vrsto ekipa NK Vrhnika. Fantje so se trudili po najboljših močeh in pokazali nekaj lepih akcij, vendar je bil nasprotnik tokrat boljši. Pohvaliti gre fante iz ŠD Dren, ki so skozi celo tekmo glasno navijali za fante iz sosednjega kluba. Razočaranje zato ni bilo veliko. Vse fante so po tekmi zasluženo pričakale pizze in pijača. Ko smo se okrepčali in malo odpočili, smo se odpravili proti domu. Tudi pot nazaj je, kljub malo slabosti zaradi ovinkov, minila v zelo dobrem in prijateljskem vzdušju.
To je bil nov, velik in uspešen korak v združevanju vseh nogometašev v naši občini. Upajmo, da bo takšnih še veliko! 🙂

FOTO