12, Nov, 2017

POZIV ZA UREDITEV ČLANARINE IN PRISTOPNIH IZJAV ŠD DREN

Zaradi ureditve evidenc članstva in članarine v ŠD Dren so na spletni strani v rubriki DREN / AKTUALNO objavljene vse potrebne informacije ter obrazci.

12, Jun, 2017

NK Dren Vrhnika ima novo spletno stran

Vse informacije za nogometaše najdete na novi spletni strani
www.nkdren-vrhnika.si
Spletna stran www.sd-dren.si ostaja aktivna, vendar bo namenjena obvestilom društva in ostalim sekcijam.

22, May, 2017

U11 drugo mesto na turnirju v Mengšu

V nedeljo 21. maja 2017, se je selekcija U11, pod vodstvom trenerja Iztoka Grudna, udeležila Kraljevega memoriala, ki ga je organiziral NK Laby Mengo 28,v športnem parku Mengeš. Na turnirju je sodelovalo 14 ekip.
V skupinskem delu, je ekipa ŠD Dren trikrat zmagala in enkrat igrala neodločeno. Premagali so NK Kamnik s 3:1, domačo ekipo NK Laby Mengo z 2:0, ekipo NK Brežice z 2:1, proti NK Vipava pa so remizirali z rezultatom 1:1. To je prineslo uvrstitev v polfinale. Tam so se srečali z igralci NK Črnuče. Veliko premoč v igri so kronali z zadetkom malce pred koncem tekme. V velikem finalu, jih je pričakala, do takrat superiorna ekipa NK Olimpije. Dostojno in pogumno so ji parirali večji del tekme, pa žal izgubili z 2:0.
Lepo vreme, dobro organiziran turnir in res sijajen uspeh. Bravo fantje!

FOTO GALERIJA

26, Apr, 2017

Cordial Cup 2017 (U11)

V soboto, 22. aprila 2017, so se igralci selekcije U11 udeležili mednarodnega nogometnega turnirja Cordial Cup, v Športnem parku Radomlje. Sodelovalo je 40 ekip. V vremenu, idealnem za nogometno igro, so odigrali sedem tekem. Dosegli so tri zmage, en neodločen rezultat (proti NK Maribor) in tri poraze. Igra je skozi turnir nihala, a bi si zaslužili več, kot končno 29.mesto.
Za kaj več pa igralcem manjka izkušenj, znanja in tudi discipline. Morda pa vse to pokažejo že na kakšnem izmed naslednjih turnirjev.

FOTO

20, Apr, 2017

Gremo naprej!

Selekcija U11 po pripravah v Umagu, nadaljuje s spomladanskimi treningi in tekmovanji. Treningi so odlično obiskani in počasi se že vidijo obrisi napredka v igri in v individualnem znanju igralcev.
Na dveh prijateljskih tekmah, so se igralci privajali tudi že na sistem igre 8+1, ki jih čaka v naslednji sezoni.
V ligaškem tekmovanju U11 MNZ LJ, ekipa v glavnem zmaguje, so pa imeli nekaj smole s slabim vremenom v času tekem.