19, Apr, 2018

Tradicionalni 36. tek po mejah KD Drenov Grič – Lesno Brdo

Kot vsako leto ob prazniku dela 2. maja, Športno društvo DREN tudi letos organizira tradicionalni tek po trasi meje krajevne skupnosti Drenov Grič – Lesno Brdo. Vsi željni športnih aktivnosti se lahko na tek prijavite v športnem parku DREN na dan tekmovanja.

Več o prijavah, organizaciji in tekmovanju si lahko preberete na spletni strani društva v rubriki ”TEK”.

12, Nov, 2017

POZIV ZA UREDITEV ČLANARINE IN PRISTOPNIH IZJAV ŠD DREN

Zaradi ureditve evidenc članstva in članarine v ŠD Dren so na spletni strani v rubriki DREN / AKTUALNO objavljene vse potrebne informacije ter obrazci.

12, Jun, 2017

NK Dren Vrhnika ima novo spletno stran

Vse informacije za nogometaše najdete na novi spletni strani
www.nkdren-vrhnika.si
Spletna stran www.sd-dren.si ostaja aktivna, vendar bo namenjena obvestilom društva in ostalim sekcijam.

24, Apr, 2017

Cordial Cup 2017 (U13)

V nedeljo pa je selekcijo U13, s trenerjema Janom Zaletelom in Jasminom Muratagićem, pričakalo deževno vreme. Prva tekma proti ekipi NK Šmarto je potekala v mrzlem in deževnem jutru. Naši fantje so uspeli zadeti dve minuti pred koncem srečanja, čeprav so napadali ves čas. Na drugi tekmi nas je čakala ekipa NK Krško, ki je bila od nas boljša in zasluženo zmagala z rezultatom 2:0. Na zadnji tekmi proti ekipi ND Gorica, smo nasprotno ekipo stisnili na njihovo polovico in imeli lepo število pol-priložnosti za zadetek, a je zmanjkalo nekaj sreče in zbranosti v zaključku. Nasprotna ekipa je zadela iz enega protinapada in tako zmagala. V razigravanju smo proti ekipi NK Drava dosegli gol že v 22-ti sekunde tekme, nato pa popustili in nasprotna ekipa je bila boljša od nas. Proti ekipi NK Dravograd smo prevladovali v igri in izgubili po kazenskih strelih. Na zadnji tekmi proti NK Sava Kranj smo suvereno zmagali 2:0 in osvojili 19. mesto med 32-timi nastopajočimi ekipami.

FOTO

10, Apr, 2017

Dober uvod v pomlad

Ekipa U-13 je v jesenskem delu nastopala v 4. ligi, kjer je končala na prvem mestu, brez poraza. Zaradi združitve in želje po ohranitvi 2. lige, smo naše dečke pre-registrirali za NK Vrhnika in sedaj nastopajo v 2. ligi. Ekipa je začela brez točk na svojem kontu, sedaj pa jih ima, po treh odigranih tekmah, sedem.
Premierno tekmo smo odigrali na igrišču na Vrhniki proti NK Roltek Dob, ki se je končala z neodločenim rezultatom (2-2). Proti ekipi NK Bravo smo bili slabši nasprotnik, a nam je uspelo naše priložnosti bolje realizirati kot nasprotnikom in smo zmagali z rezultatom 2-1. V nedeljo pa smo se na dobro pripravljenem glavnem igrišču na Vrhniki, pomerili s ekipo ljubljanske Svobode in jo premagali z rezultatom 4-0. Igra še ni takšna, kot si jo želimo, a načrtujemo, da nam bo s treningi na velikem igrišču tudi to uspelo popraviti.
Pohvaliti velja fante za borben pristop na vseh tekmah in starše za spodbujanje s tribun.
V mesecu aprilu nas čaka pester razpored, saj 15. odhajamo na gostovanje k NK Kolpa, med tednom v četrtek, 20. prihaja k nam NK Mirna, v soboto, 22. NK Komenda, v nedeljo, 23. pa nas čaka močan mednarodni turnir Cordial Cup, ki bo potekal v Radomljah.

Trener Jan

FOTO