12, Jun, 2017

NK Dren Vrhnika ima novo spletno stran

Vse informacije za nogometaše najdete na novi spletni strani
www.nkdren-vrhnika.si
Spletna stran www.sd-dren.si ostaja aktivna, vendar bo namenjena obvestilom društva in ostalim sekcijam.

7, May, 2017

Tekmovalen prihajajoči teden

V soboto, 6. maja smo se odpravili na težko gostovanje v Novo mesto, kjer smo z domačini odigrali zaostalo prvenstveno tekmo. Novomeščani v ligi še niso doživeli poraza, saj imajo zelo dobro in čvrsto ekipo.
Naš cilj na tej tekmi je bil, ne prejeti preveč zadetkov in temu primerno smo se na igrišču tudi postavili. Novomeščani so tudi tokrat dokazali svoje kvalitete ter z ostro in na trenutke grobo igro, na koncu zasluženo osvojili vse tri točke.
V prvem polčasu smo odigrali tako kot smo se zmenili in bili v fazi obrambe zelo disciplinirani, v napadu pa bi lahko z malo več odločnosti in poguma iztržili tudi boljši izid.
V drugem delu smo v fazi branjenja nadaljevali z dobro in čvrsto igro, a smo se nekoliko preveč povlekli pred naš gol in pobudo prepustili domačinom, ki je napadal z vseh strani. V zadnjih desetih minutah smo po izkoriščeni najstrožji kazni, prevzeli pobudo in na nasprotnikovi polovici odigrali bolj agresivno in direktno, a smo bili v fazi zaključka zopet premalo odločni, da bi lahko še znižali izid tekme.
Čestitke nasprotniku za osvojene točke, pohvalil bi svoje fante za pristop in požrtvovalnost na tej tekmi. Čestitke gredo tudi našim staršem, ki so dobro in korektno spodbujali fante s tribun.
Igralci ne bodo imeli časa za počitek, saj nas v tednu, ki prihaja, čaka naporen razpored. V torek, 9. maja, igramo prvenstveno tekmo proti vrstnikom iz Jevnice, v četrtek, 11. maja, pa prijateljsko tekmo z NK Šenčur. Obe tekmi se bosta odigrali v športnem parku na Vrhniki. V nedeljo, 14. maja, pa bomo prvič odigrali na Drenovem Griču, v goste k nam prihaja zelo dobra ekipa NK Olimpija.

5, Apr, 2017

Sejem opreme

V petek, 7. aprila 2017, med 16.30 in 18.00, bo v ŠP Dren potekal sejem nove in rabljene opreme za naše nogometaše!
Tokrat bo na sejmu večina opreme nove, manj bo rabljenih stvari. Lahko boste kupili majice in hlačke za trening, klubski navijaški šal in nekaj ostale klubske opreme. Na voljo bo tudi nekaj rabljene (pozabljene) opreme.
Starši lepo vabljeni, da tudi sami prinesete stvari za trening in klubsko opremo, ki so vašemu otroku premajhne in ležijo nekje v kotu vašega doma. Namesto, da se na njih nabira prah, vas vabimo, da to opremo prinesete in jo podarite našim mlajšim nogometašem.
Če kdo želi svojo premajhno/odrabljeno opremo prodati, mora to storiti sam.
Prosimo, da se držite napisanih ur.

Ekipa NŠ Dren

30, Mar, 2017

Sprememba urnika treningov

Od ponedeljka, 3. aprila 2017 velja nov razpored treningov za vse selekcije. Razpored za svojo selekcijo najdete na levi strani osnovne spletne strani ali na strani posamezne selekcije.

2017 urnik pomlad

24, Mar, 2017

Prijateljski tekmi

DLAN LOGATEC : ŠD DREN
V četrtek, 16. marca 2017, smo odigrali prijateljsko tekmo proti ekipi U13 iz Logatca. Igrali smo 11 na 11. Naša ekipa je bila mešana, nekaj fantov iz selekcije U13 in nekaj iz U12.
V prvem delu, ko nam je nasprotnik lahko še fizično pariral, smo si priigrali kar nekaj priložnosti. Nekaj smo jih izkoristili, pri drugih pa nam je zmanjkalo malo sreče in predvsem zbranosti.
V nadaljevanju smo gledali enosmerno tekmo, nekaj golov in kup zapravljenih priložnosti. Na koncu smo dosegli pet zadetkov in zasluženo zmagali. Odigrali smo zelo dobro srečanje z veliko posestjo žoge, z ogromno kombinatorike in igranju široko in v globino. Manjkala nam je samo, kot sem že predhodno omenil, zbranost pri zaključkih, ki so bili kar nekajkrat zelo dobro odigrani.
Fantom čestitke za prikazano, ne samo na tej tekmi, ampak za celotno pripravljalno obdobje.
Čestitke tudi staršem za veliko udeležbo in spodbudo, ki so jo dali svojim otrokom.

NK BRINJE : ŠD DREN
V nedeljo, 19. marca 2017, smo se s selekcijo U12 in U11 odzvali povabilu NK Brinje in z njimi odigrali prijateljsko srečanje. Igrali smo 3×25 minut. Prvo in zadnje srečanje proti letniku 2005, drugo pa proti letniku 2004, ki se nahajajo v prvi ligi mlajši dečki, kjer trenutno zasedajo odlično tretje mesto.
Na prvi tekmi je kakovost obeh ekip napovedovala vrhunsko nogometno predstavo in tako je tudi bilo. Tekma je bila polna tempa in visokega ritma. Oboji smo igrali zelo napadalen in gledljiv nogomet. Fantom čestitke za prvi polčas, ki smo ga tudi dobili. Rezultat bi bil lahko še višji, a smo bili pri zaključkih zopet nezbrani in nenatančni.
V drugem delu smo se skozi celotno srečanje branili, saj je bil nasprotnik fizično in tehnično mnogo boljši od nas. Pohvalil bi borbenost naših fantov, ki so jo prikazali v fazi branjenja. Tudi tekaško smo bili zelo dobri.
V zadnjem delu, pa smo bili že preutrujeni in nismo bili več zmožni prikazati dobre predstave.
Vseeno bi pohvalil vse, ki so bili na tej tekmi. Fantje so bili pohvaljeni tudi s strani domačega trenerja, ki je bil navdušen s pristopom in igro, ki smo jo prikazali.
Čestitke vsem fantom in tudi staršem za spodbudno navijanje in na koncu za močan aplavz.