19, Apr, 2018

Tradicionalni 36. tek po mejah KD Drenov Grič – Lesno Brdo

Kot vsako leto ob prazniku dela 2. maja, Športno društvo DREN tudi letos organizira tradicionalni tek po trasi meje krajevne skupnosti Drenov Grič – Lesno Brdo. Vsi željni športnih aktivnosti se lahko na tek prijavite v športnem parku DREN na dan tekmovanja.

Več o prijavah, organizaciji in tekmovanju si lahko preberete na spletni strani društva v rubriki ”TEK”.

12, Nov, 2017

POZIV ZA UREDITEV ČLANARINE IN PRISTOPNIH IZJAV ŠD DREN

Zaradi ureditve evidenc članstva in članarine v ŠD Dren so na spletni strani v rubriki DREN / AKTUALNO objavljene vse potrebne informacije ter obrazci.

12, Jun, 2017

NK Dren Vrhnika ima novo spletno stran

Vse informacije za nogometaše najdete na novi spletni strani
www.nkdren-vrhnika.si
Spletna stran www.sd-dren.si ostaja aktivna, vendar bo namenjena obvestilom društva in ostalim sekcijam.

7, May, 2017

Tekmovalen prihajajoči teden

V soboto, 6. maja smo se odpravili na težko gostovanje v Novo mesto, kjer smo z domačini odigrali zaostalo prvenstveno tekmo. Novomeščani v ligi še niso doživeli poraza, saj imajo zelo dobro in čvrsto ekipo.
Naš cilj na tej tekmi je bil, ne prejeti preveč zadetkov in temu primerno smo se na igrišču tudi postavili. Novomeščani so tudi tokrat dokazali svoje kvalitete ter z ostro in na trenutke grobo igro, na koncu zasluženo osvojili vse tri točke.
V prvem polčasu smo odigrali tako kot smo se zmenili in bili v fazi obrambe zelo disciplinirani, v napadu pa bi lahko z malo več odločnosti in poguma iztržili tudi boljši izid.
V drugem delu smo v fazi branjenja nadaljevali z dobro in čvrsto igro, a smo se nekoliko preveč povlekli pred naš gol in pobudo prepustili domačinom, ki je napadal z vseh strani. V zadnjih desetih minutah smo po izkoriščeni najstrožji kazni, prevzeli pobudo in na nasprotnikovi polovici odigrali bolj agresivno in direktno, a smo bili v fazi zaključka zopet premalo odločni, da bi lahko še znižali izid tekme.
Čestitke nasprotniku za osvojene točke, pohvalil bi svoje fante za pristop in požrtvovalnost na tej tekmi. Čestitke gredo tudi našim staršem, ki so dobro in korektno spodbujali fante s tribun.
Igralci ne bodo imeli časa za počitek, saj nas v tednu, ki prihaja, čaka naporen razpored. V torek, 9. maja, igramo prvenstveno tekmo proti vrstnikom iz Jevnice, v četrtek, 11. maja, pa prijateljsko tekmo z NK Šenčur. Obe tekmi se bosta odigrali v športnem parku na Vrhniki. V nedeljo, 14. maja, pa bomo prvič odigrali na Drenovem Griču, v goste k nam prihaja zelo dobra ekipa NK Olimpija.

5, Apr, 2017

Sejem opreme

V petek, 7. aprila 2017, med 16.30 in 18.00, bo v ŠP Dren potekal sejem nove in rabljene opreme za naše nogometaše!
Tokrat bo na sejmu večina opreme nove, manj bo rabljenih stvari. Lahko boste kupili majice in hlačke za trening, klubski navijaški šal in nekaj ostale klubske opreme. Na voljo bo tudi nekaj rabljene (pozabljene) opreme.
Starši lepo vabljeni, da tudi sami prinesete stvari za trening in klubsko opremo, ki so vašemu otroku premajhne in ležijo nekje v kotu vašega doma. Namesto, da se na njih nabira prah, vas vabimo, da to opremo prinesete in jo podarite našim mlajšim nogometašem.
Če kdo želi svojo premajhno/odrabljeno opremo prodati, mora to storiti sam.
Prosimo, da se držite napisanih ur.

Ekipa NŠ Dren