12, Nov, 2017

POZIV ZA UREDITEV ČLANARINE IN PRISTOPNIH IZJAV ŠD DREN

Zaradi ureditve evidenc članstva in članarine v ŠD Dren so na spletni strani v rubriki DREN / AKTUALNO objavljene vse potrebne informacije ter obrazci.

12, Jun, 2017

NK Dren Vrhnika ima novo spletno stran

Vse informacije za nogometaše najdete na novi spletni strani
www.nkdren-vrhnika.si
Spletna stran www.sd-dren.si ostaja aktivna, vendar bo namenjena obvestilom društva in ostalim sekcijam.

14, May, 2017

Tri tekme, tri zmage

Kot že omenjeno v najavi tekem selekcije U15, je ekipa v tednu dni odigrala tri tekme. Izkupiček je devet točk in gol razlika 17:4. Nasprotniki pa so bili Mengeš, Zagorje in Dob. Če smo bili v prvih dveh tekmah favoriti, smo to vlogo z visokima zmagama potrdili. Po dveh visokih zmagah je bil v soboto, 13. maja, na sporedu najtežji nasprotnik – ekipa NK Roltek Dob. Naša ekipa je odigrala taktično zelo dobro, igralci so izpolnili zahteve trenerja in naloge iz treninga prenesli v tekmo. V prvem polčasu si gostje niso priigrali niti priložnosti, naša ekipa pa je imela dve pol-priložnosti. V tem delu smo bili malo prehitri pri zadnji podaji. V drugem polčasu je bila slika do izključitve našega igralca podobna. Kmalu po izključitvi pa je lepo podajo Zdešarja, v vodstvo spremenil Gruden O. Gostje so nato pritisnili, naša ekipa z igralcem manj, pa je uspešno branila in ubranila to prednost. Igralci so si zaslužili zmago z lepo, ekipno in borbeno igro. Na koncu je ekipa prejela zaslužen aplavz navijačev.

FOTO

6, May, 2017

Teden treh tekem

Pred ekipo 3D je teden, v katerem bodo fantje odigrali kar tri prvenstvene tekme. V nedeljo, 7. maja, na Dobrovo prihaja ekipa NK Mengeš, ki nas je v jesenskem delu dobila na levi nogi in iz Mengša smo odšli s samo neodločenim rezultatom.
V sredo, 10. maja, nas čaka gostovanje v Zagorju pri tamkajšnji ekipi.
Obe ekipi se krčevito borita za obstanek v prvi ljubljanski ligi. Iz tega vidika bosta obe tekmi težki. Trener pričakuje od igralcev na obeh tekmah popolno zbranost, z veliko teka in borbenosti. Znanje ta ekipa ima.
Za zaključek tedna, pa nas v soboto, 13. maja, čaka ponovno domača tekma z odlično ekipo NK Dob. Jeseni nas je Dob dobil z minimalnim porazom, a v polju je pokazal odlično igro. Tokrat pričakujemo bolj izenačeno igro v polju.
Poškodovanih igralcev ni, vzdušje v ekipi je dobro in vsaka tekma je zgodba zase ter priložnost za dokazovanje igralcev.

19, Apr, 2017

Poraz, ki je previsok

V tekmi z NK Radomlje, ki je bila v soboto, 15. aprila, smo doživeli poraz s kar 6:0. Poraz je bil zaslužen, saj v naši ekipi ni bilo pravega žara. Domači so si po slabem začetku pomladanskega dela, tokrat bolj želeli zmage. Že v prvem polčasu so zadeli trikrat. Res pa je, da kar iz treh pol protinapadov, tik pred drugim in tretjim zadetkom, pa je imela naša ekipa obakrat, po lepi kombinaciji, priložnost za zadetek, saj sta bila Juš in Oskar sama pred domačim vratarjem. V drugem polčasu pa enakovredna igra do 15 minut pred koncem, ko so domači prevzeli pobudo in dosegli še tri zadetke.
Kljub porazu, smo se v tej tekmi lahko veliko naučili, obenem pa pokazali nekaj zelo lepih potez, žal pa je na koncu teh, manjkala zbranost.
Že v soboto pa je nova tekma, nova priložnost za novo dokazovanje. Tekma bo na lepem igrišču NK Dobrova, nasprotnik pa ekipa NK Litija, ki se v tej sezoni bori za obstanek v Prvi ligi MNZLj.

FOTO