19, Apr, 2018

Tradicionalni 36. tek po mejah KD Drenov Grič – Lesno Brdo

Kot vsako leto ob prazniku dela 2. maja, Športno društvo DREN tudi letos organizira tradicionalni tek po trasi meje krajevne skupnosti Drenov Grič – Lesno Brdo. Vsi željni športnih aktivnosti se lahko na tek prijavite v športnem parku DREN na dan tekmovanja.

Več o prijavah, organizaciji in tekmovanju si lahko preberete na spletni strani društva v rubriki ”TEK”.

12, Nov, 2017

POZIV ZA UREDITEV ČLANARINE IN PRISTOPNIH IZJAV ŠD DREN

Zaradi ureditve evidenc članstva in članarine v ŠD Dren so na spletni strani v rubriki DREN / AKTUALNO objavljene vse potrebne informacije ter obrazci.

12, Jun, 2017

NK Dren Vrhnika ima novo spletno stran

Vse informacije za nogometaše najdete na novi spletni strani
www.nkdren-vrhnika.si
Spletna stran www.sd-dren.si ostaja aktivna, vendar bo namenjena obvestilom društva in ostalim sekcijam.

14, May, 2017

Tri tekme, tri zmage

Kot že omenjeno v najavi tekem selekcije U15, je ekipa v tednu dni odigrala tri tekme. Izkupiček je devet točk in gol razlika 17:4. Nasprotniki pa so bili Mengeš, Zagorje in Dob. Če smo bili v prvih dveh tekmah favoriti, smo to vlogo z visokima zmagama potrdili. Po dveh visokih zmagah je bil v soboto, 13. maja, na sporedu najtežji nasprotnik – ekipa NK Roltek Dob. Naša ekipa je odigrala taktično zelo dobro, igralci so izpolnili zahteve trenerja in naloge iz treninga prenesli v tekmo. V prvem polčasu si gostje niso priigrali niti priložnosti, naša ekipa pa je imela dve pol-priložnosti. V tem delu smo bili malo prehitri pri zadnji podaji. V drugem polčasu je bila slika do izključitve našega igralca podobna. Kmalu po izključitvi pa je lepo podajo Zdešarja, v vodstvo spremenil Gruden O. Gostje so nato pritisnili, naša ekipa z igralcem manj, pa je uspešno branila in ubranila to prednost. Igralci so si zaslužili zmago z lepo, ekipno in borbeno igro. Na koncu je ekipa prejela zaslužen aplavz navijačev.

FOTO

6, May, 2017

Teden treh tekem

Pred ekipo 3D je teden, v katerem bodo fantje odigrali kar tri prvenstvene tekme. V nedeljo, 7. maja, na Dobrovo prihaja ekipa NK Mengeš, ki nas je v jesenskem delu dobila na levi nogi in iz Mengša smo odšli s samo neodločenim rezultatom.
V sredo, 10. maja, nas čaka gostovanje v Zagorju pri tamkajšnji ekipi.
Obe ekipi se krčevito borita za obstanek v prvi ljubljanski ligi. Iz tega vidika bosta obe tekmi težki. Trener pričakuje od igralcev na obeh tekmah popolno zbranost, z veliko teka in borbenosti. Znanje ta ekipa ima.
Za zaključek tedna, pa nas v soboto, 13. maja, čaka ponovno domača tekma z odlično ekipo NK Dob. Jeseni nas je Dob dobil z minimalnim porazom, a v polju je pokazal odlično igro. Tokrat pričakujemo bolj izenačeno igro v polju.
Poškodovanih igralcev ni, vzdušje v ekipi je dobro in vsaka tekma je zgodba zase ter priložnost za dokazovanje igralcev.