12, Nov, 2017

POZIV ZA UREDITEV ČLANARINE IN PRISTOPNIH IZJAV ŠD DREN

Zaradi ureditve evidenc članstva in članarine v ŠD Dren so na spletni strani v rubriki DREN / AKTUALNO objavljene vse potrebne informacije ter obrazci.

12, Jun, 2017

NK Dren Vrhnika ima novo spletno stran

Vse informacije za nogometaše najdete na novi spletni strani
www.nkdren-vrhnika.si
Spletna stran www.sd-dren.si ostaja aktivna, vendar bo namenjena obvestilom društva in ostalim sekcijam.

12, Jun, 2017

Zaključek sezone

Predzadnji turnir smo odigrali v nedeljo, 13. maja 2017, na stadionu NK Ilirija. Turnirja se je udeležilo 11 fantov. S prikazano igro sem zelo zadovoljen, saj so fantje pokazali veliko lepih preigravanj in točnih podaj, posledično tudi veliko zadetkov v mrežo.
Zadnji turnir je potekal v nedeljo, 28. maja 2017, v Radomljah. Kljub odsotnosti nekaterih fantov, se je zbralo dovolj igralcev. Devet fantov je prikazalo dober nogomet z veliko požrtvovalnosti in vneme. Tudi z zadnjim turnirjem sem zadovoljen, saj smo dokazali, da se lahko kosamo tudi z vrstniki iz drugih nogometnih šol.
S celotno sezono sem zadovoljen, saj se pri fantih opazi napredek tako v tehničnem, kot tudi v taktičnem smislu. Zelo sem zadovoljen z udeležbo, s prizadevnostjo fantov na treningih in borbenostjo na tekmah. Zahvalil bi se tudi staršem, ki so svoj prosti čas namenili za prevoz fantov na treninge in tekme, za njih navijali, obenem pa tudi skrbeli, da so bili dresi vedno oprani.
V mesecu juniju se kot združen klub NK Dren Vrhnika že pripravljamo na naslednjo sezono, ki bo, upajmo, še boljša kot letošnja.

FOTO

10, May, 2017

Turnir selekcije U9

V soboto, 6. maja 2017, se je ekipa U9 udeležila celodnevnega turnirja na Grosupljem. Turnirja, z 32 ekipami iz cele Slovenije, se je udeležilo devet fantov NŠ Dren. Bil je pravi turnirski sistem, kjer je fantom že pri žrebu manjkalo sreče, saj so imeli že v skupinskem delu tri težke tekme, in kot smo kasneje videli, se je ena izmed ekip na koncu okitila z zlatom. Naši ekipi že v skupinskem delu ni šlo najbolje, po končanem skupinskem delu pa so se fantje okrepčali s kosilom in nato v nadaljevanju turnirja, kot da bi jih odmor uspaval, nezainteresirano odigrali še dve tekmi. Na koncu so se vseeno uspeli ponovno zbrati in zadnji tekmi odigrali dobro ter zasedli končno 15. mesto. Fantje si vseeno zaslužijo vse pohvale, kaj so odnesli iz te izkušnje, pa bomo videli že na naslednjem turnirju, to nedeljo v Ljubljani.

24, Apr, 2017

Turnir v ŠP Dren

V soboto, 22. aprila 2017, smo v Športnem parku Dren gostili turnir selekcije U9, ki so se ga poleg domače ekipe, udeležili še mladi nogometaši NK Kamnik in NK Ilirija.
Z vremenom smo imeli srečo, saj je turnir potekal v sončnem dnevu, edini veter, ki je bil na igrišču, pa je bil posledica hitrih napadov malih nogometašev. Kljub temu, da je ena ekipa manjkala, smo nabrali dovolj ekip, da so fantje odigrali šest tekem, kjer so pred domačimi navijači pokazali svoje znanje.
Prihodnji turnir bo 13. maja na igrišču Ilirije (igrišče v Šiški, pri lokalu Franci na Balanci), kamor ste vljudno vabljeni, mi pa bomo do takrat pridno vadili in izpilili naše veščine.