Dober uvod v pomlad

10, Apr, 2017

Ekipa U-13 je v jesenskem delu nastopala v 4. ligi, kjer je končala na prvem mestu, brez poraza. Zaradi združitve in želje po ohranitvi 2. lige, smo naše dečke pre-registrirali za NK Vrhnika in sedaj nastopajo v 2. ligi. Ekipa je začela brez točk na svojem kontu, sedaj pa jih ima, po treh odigranih tekmah, sedem.
Premierno tekmo smo odigrali na igrišču na Vrhniki proti NK Roltek Dob, ki se je končala z neodločenim rezultatom (2-2). Proti ekipi NK Bravo smo bili slabši nasprotnik, a nam je uspelo naše priložnosti bolje realizirati kot nasprotnikom in smo zmagali z rezultatom 2-1. V nedeljo pa smo se na dobro pripravljenem glavnem igrišču na Vrhniki, pomerili s ekipo ljubljanske Svobode in jo premagali z rezultatom 4-0. Igra še ni takšna, kot si jo želimo, a načrtujemo, da nam bo s treningi na velikem igrišču tudi to uspelo popraviti.
Pohvaliti velja fante za borben pristop na vseh tekmah in starše za spodbujanje s tribun.
V mesecu aprilu nas čaka pester razpored, saj 15. odhajamo na gostovanje k NK Kolpa, med tednom v četrtek, 20. prihaja k nam NK Mirna, v soboto, 22. NK Komenda, v nedeljo, 23. pa nas čaka močan mednarodni turnir Cordial Cup, ki bo potekal v Radomljah.

Trener Jan

FOTO