Igralni dnevi za nove člane

26, May, 2014

ŠD Dren je organiziralo vsak petek igralni dan za vse otroke, ki še ne trenirajo v našem društvu. Igralni dnevi so potekali od 17.00 do 18.30 v Športnem parku na Drenovem Griču. Na enem izmed igralnih dni, nas je obiskal tudi selektor slovenske nogometne reprezentance g. Srečko Katanec in pohvalil naše delo.

V Športnem parku na Drenovem Griču lahko vsak najde aktivnost zase. Poleg lepo urejenega nogometnega igrišča se nahaja asfaltna ploščad z igriščem za košarko in mali nogomet, za najmlajše pa igrišče z igrali. Tudi teniški in balinarski navdušenci najdejo svoj prostor v parku. Če si želite le sprehoda ali teka, je bližini parka na voljo mnogo tekaških stez v naravnem okolju. V baru Dren se osvežite ali pa v miru popijete kavo in uživate ob pogledu na svojega otroka, ki se zabava ob najbolj pomembni postranski stvari na svetu.

Na igralnih dneh in v celem društvu so prisotni trenerji z ustrezno trenersko licenco, velika večina pa je uspešno zaključila s šolanjem na Fakulteti za šport. Vsi že nekaj let delujejo z najmlajšimi (od predšolskih otrok do učencev 6. razreda) in so pri tem izredno uspešni, saj imamo zmagovalce zimskih lig, turnirjev in udeležence in podprvake zaključnih turnirjev. Verjamemo, da so rezultati posledica načrtnega, kakovostnega dela v zdravem okolju in ne primarni cilj. Na treningih dajemo poudarek športnemu obnašanju NA in OB igrišču, ki je za osebno rast otroka zelo pomembno, saj želimo da se razvijejo v odgovorne in socializirane osebe.

Letos smo zgradili tudi nov, sodoben garderobni objekt, ki je še izboljšal naše pogoje za delo. V hrvaškem morskem mestecu Novigrad organiziramo spomladanske priprave, od koder se vsi vrnemo nasmejani, saj nam tam nudijo vrhunske pogoje za trening in lahko uspešno nadaljujemo s tekmovanjem na travnati površini. Organiziramo tudi klubske piknike, kamor pridejo vsi člani, saj se radi družimo skupaj.