Klubski piknik in turnir

12, May, 2014

Druženje selekcij U9, U8 in U7 na klubskem pikniku je bilo na sončno soboto zelo prijetno. Zbralo se nas je več ko sto, tako je imel naš pek Gorazd, ves čas ogromno dela. Brez nogometa tudi na pikniku ne gre, zato smo se pomerili starši proti otrokom, kasneje pa tudi samo mame proti otrokom, starejši pa smo odigrali nekaj »resnega« nogometa tudi med seboj. Otroci so se prav tako ves čas družili ob nogometni žogi in tako še krepili svoje prijateljske vezi, staršem pa se tudi nikamor ni mudilo in nas je večina ostala do večernih ur.

Izjava trenerja Jana, po domačem turnirju: »Na dobro pripravljenem igrišču na Drenu smo pokazali našo prepoznavno igro hitrih in kratkih podaj. Predvsem so fantje navdušili z nekaj izjemnimi akcijimi, na katere smo še posebej ponosni. Na žalost, pa je naš nogometaš z neprimernim prekrškom zaustavil enega od nasprotnikov. Zato se bomo na naslednjih treningih še bolj posvetili spoštovanju fair-playa, ki mora biti vodilo pri ekipnih športih.«
Fantje selekcije U9 so tudi doma pobrali vse možne točke in so že pred zadnjim krogom, ki bo ta vikend v Logatcu, zasedli prvo mesto. Čestitke!