Tekmovalen prihajajoči teden

7, May, 2017

V soboto, 6. maja smo se odpravili na težko gostovanje v Novo mesto, kjer smo z domačini odigrali zaostalo prvenstveno tekmo. Novomeščani v ligi še niso doživeli poraza, saj imajo zelo dobro in čvrsto ekipo.
Naš cilj na tej tekmi je bil, ne prejeti preveč zadetkov in temu primerno smo se na igrišču tudi postavili. Novomeščani so tudi tokrat dokazali svoje kvalitete ter z ostro in na trenutke grobo igro, na koncu zasluženo osvojili vse tri točke.
V prvem polčasu smo odigrali tako kot smo se zmenili in bili v fazi obrambe zelo disciplinirani, v napadu pa bi lahko z malo več odločnosti in poguma iztržili tudi boljši izid.
V drugem delu smo v fazi branjenja nadaljevali z dobro in čvrsto igro, a smo se nekoliko preveč povlekli pred naš gol in pobudo prepustili domačinom, ki je napadal z vseh strani. V zadnjih desetih minutah smo po izkoriščeni najstrožji kazni, prevzeli pobudo in na nasprotnikovi polovici odigrali bolj agresivno in direktno, a smo bili v fazi zaključka zopet premalo odločni, da bi lahko še znižali izid tekme.
Čestitke nasprotniku za osvojene točke, pohvalil bi svoje fante za pristop in požrtvovalnost na tej tekmi. Čestitke gredo tudi našim staršem, ki so dobro in korektno spodbujali fante s tribun.
Igralci ne bodo imeli časa za počitek, saj nas v tednu, ki prihaja, čaka naporen razpored. V torek, 9. maja, igramo prvenstveno tekmo proti vrstnikom iz Jevnice, v četrtek, 11. maja, pa prijateljsko tekmo z NK Šenčur. Obe tekmi se bosta odigrali v športnem parku na Vrhniki. V nedeljo, 14. maja, pa bomo prvič odigrali na Drenovem Griču, v goste k nam prihaja zelo dobra ekipa NK Olimpija.