Umag 2017 – prvi vtisi

10, Mar, 2017

Kot veste, smo letos po dolgem času preselili lokacijo priprav iz Novigrada v Umag. Zaradi te spremembe, je bilo pri našem organizatorju pred prihodom v Umag nekaj nervoze, nevedoč ali bo na licu mesta tako, kot smo bili navajeni do sedaj.
Na srečo brez potrebe, prvi vtisi so dobri. Namestitev je dobra, prav tako igrišča, bazen funkcionira, hrana je raznovrstna …
Smo pa letos že prava »mala vojska iz Drena« saj nas je skupaj 75. Vendar, kljub velikosti skupine, delujemo brez večjih težav, trenerska ekipa je že utečena, otroci poznajo pravila. Danes nas je pohvalil vodja restavracije, da bi bilo zanj vedno veselje delati, če bi bile vse ekipe tako »poštimane«.
Danes, v petek, imamo popoldne čas za tekme. Vse selekcije bodo odigrale tekme, nasprotniki pa prihajajo iz vseh koncev Slovenije.
Tukaj, v Umagu, je res nogometno vzdušje. Igrišča so ves čas polna, na pripravah je vsaj 15 ekip. Vse se vrti okoli stvari, ki se ji reče NOGOMET.
Najbolj pomembno: bolezni in poškodb ni, vreme je VAUU. Potrudili se bomo, da bomo vsak dan objavili nekaj fotografij.
Za konec vam zaupamo še novico dneva, nekaj otrok se je skupaj s trenerjem že skopalo v morju, baje je prav prijetno. Smo se pa dogovorili, da ne povemo kdo, da se ne bi mame preveč razburjale …
MALA VOJSKA Z DRENA

FOTO 2. dan