Uvodne tri tekme

19, Apr, 2017

Selekcija U10 je spomladanski del začela z domačo tekmo proti NK Krim. Tekma je bila zanimiva in odprta z veliko priložnostmi na obeh straneh. Naši fantje so dosegli štiri zadetke, vendar je bilo v sami igri še veliko rezerv.
Drugo tekmo smo igrali v gosteh, proti NK Olimpija. Nasprotnik je bil boljši in zasluženo zmagal, vendar pa bi z več želje in pravega pristopa vse izgledalo nekoliko drugače.
Na tretji tekmi smo gostovali pri NK Krka v Novem mestu. Po predhodnem dogovoru smo odigrali na dveh igriščih, z dvema ekipama. Tekme se je, kljub prazničnemu terminu in slabemu vremenu, udeležilo kar 17 fantov naše selekcije, za kar gre vsa pohvala staršem in tudi našim nogometašem! Obe tekmi sta bili zanimivi in dokaj izenačeni, videli smo tudi nekaj golov. Po prikazani igri, lahko mirno rečem, da so fantje odigrali tekmo celotne sezone. Proti kvalitetnemu nasprotniku so fantje igrali kombinatorno, borbeno in niso izgubljali žog s podajami na pamet. Pohvalil nas je tudi trener nasprotne ekipe. Za konec bi pohvalil še korektno in glasno navijanje naših staršev.
Naslednjo tekmo igramo že v četrtek ob 18. uri, na domačem igrišču, proti NK Extrem Ribnica.

FOTO