Zaključek sezone

12, Jun, 2017

Predzadnji turnir smo odigrali v nedeljo, 13. maja 2017, na stadionu NK Ilirija. Turnirja se je udeležilo 11 fantov. S prikazano igro sem zelo zadovoljen, saj so fantje pokazali veliko lepih preigravanj in točnih podaj, posledično tudi veliko zadetkov v mrežo.
Zadnji turnir je potekal v nedeljo, 28. maja 2017, v Radomljah. Kljub odsotnosti nekaterih fantov, se je zbralo dovolj igralcev. Devet fantov je prikazalo dober nogomet z veliko požrtvovalnosti in vneme. Tudi z zadnjim turnirjem sem zadovoljen, saj smo dokazali, da se lahko kosamo tudi z vrstniki iz drugih nogometnih šol.
S celotno sezono sem zadovoljen, saj se pri fantih opazi napredek tako v tehničnem, kot tudi v taktičnem smislu. Zelo sem zadovoljen z udeležbo, s prizadevnostjo fantov na treningih in borbenostjo na tekmah. Zahvalil bi se tudi staršem, ki so svoj prosti čas namenili za prevoz fantov na treninge in tekme, za njih navijali, obenem pa tudi skrbeli, da so bili dresi vedno oprani.
V mesecu juniju se kot združen klub NK Dren Vrhnika že pripravljamo na naslednjo sezono, ki bo, upajmo, še boljša kot letošnja.

FOTO