Igranje je dovoljeno članom Teniške sekcije ŠD Dren in ostalim, z urejenimi obveznostmi za tekočo sezono.

REZERVACIJE

 1. Člani (modra izkaznica): Za eno uro igranja, od ponedeljka do petka po 15. uri in ob sobotah in nedeljah, sta potrebni dve izkaznici, ki se morata glasiti na ime igralcev, oziroma ena sponzorska izkaznica.
 2. Člani (modra izkaznica) lahko uro igranja rezervirajo od ponedeljka do petka do 15. ure samo z eno izkaznico.
 3. Otroci, dijaki, študenti (zelena izkaznica), lahko igrajo vsak dan do 17. ure.
 4. Če je igrišče prosto, lahko člani Teniške sekcije in ostali člani, tudi otroci, dijaki, študenti, zakupniki ur in sponzorji, igrajo brez rezervacije, vendar le do polne ure.
 5. Po odigrani uri tenisa je potrebno izkaznico umakniti iz omarice oziroma rezervirati nov termin, razen stalnih (fiksnih) rezervacij, ki jih odobri UO ŠD DREN. Izkaznica ne sme biti v omarici za rezervacije, če niste rezervirali termina. Termin lahko rezervirate za šest dni vnaprej. Nepravilno shranjene izkaznice v omarici za rezervacije lahko dvignite v večernem času pri gospodarju športnega parka v prostorih ŠD DREN.
 6. Doplačila za luči, zakup igrišča, članske ter sponzorske kartice, pristopnine, kupite pri gospodarju športnega parka v prostorih ŠD Dren.
 7. Članarino lahko nakažete tudi direktno na TRR društva (SI56 0202 7001 1345 029)

IGRALNI RED

 1. Igranje je dovoljeno na primerno vlažnem igrišču in v športni opremi. Copati morajo imeti na podplatu teniški profil.
 2. Ob polni uri mora igralec zapustiti pospravljeno igrišče.
 3. Igrišče navlaži igralec, ki prične z igranjem.
 4. V času turnirjev rezervacije ne veljajo. Teniški turnirji, treningi, šola tenisa, posamezni tečaji in ostale teniške prireditve so v pristojnosti UO ŠD DREN.
 5. Nepravilnosti in zlorabe zgoraj navedenih pravil je potrebno prijaviti gospodarju teniških igrišč. Za hujše nepravilnosti pa je pristojen UO ŠD DREN.
 6. Za kontrolo rezervacij in spoštovanje igralnega reda je zadolžen gospodar teniških igrišč.
 7. Vse morebitne pripombe lahko vpišite v knjigo pritožb, vsak dan v prostorih ŠD DREN.